Qui somEl govern espanyol ha establert la concessió del permís de residència pràcticament automàtic a ciutadans de fora de la UE, si realitzen una inversió immobiliària igual o superior a 500.000 euros en una propietat situada a Espanya, complint uns senzills requisits.

Aquesta inversió pot estar destinada a constituir un lloc on viure o per llogar-lo a tercers. La Llei 14/2013 (anomenada comunament com Golden Visa) permet els mateixos beneficis quan s'inverteix en accions d'empreses espanyoles o s'adquireix deute públic, complint els imports i condicions que la mateixa llei estableix.

Aquesta norma, que es va crear, entre altres finalitats, per atreure inversors i estimular la inversió estrangera en el sector immobiliari espanyol, permet als inversors de fora de la UE obtenir permisos de residència de forma ràpida, a canvi d'invertir en propietats immobiliàries espanyoles (i altres actius), el que permet la residència a llarg termini a Espanya i fins i tot poder optar a la nacionalitat espanyola transcorregut el termini corresponent.

La residència espanyola també permet la possibilitat de viatjar lliurement per tot l'espai Schengen europeu.

Totes les sol•licituds de Golden Visa tramitades per Inmolobby han resultat aprovades.

Inmo Lobby Internacional, su gestor inmobiliario en la Costa Brava.

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.